Pages test

Sunday, June 26, 2016

Să ne amintim de eroii neamului!

Un frumos exemplu de amintire şi cinstire a Eroilor!
  

___Mulți au luptat și luptă încă să șteargă istoria acestui popor. Dar alții luptă să reînvie Cultul Eroilor. Iată un român adevărat, care merită promovarea și tot respectul! De oameni ca el avem nevoie, care să aducă în amintirea conștiinței naționale măcar eroii din istoria recentă! Probabil fost militar, judecând și după calitatea lucrării pe care o face!

___O palmă pentru autorități, și un exemplu pentru toți cetățenii! Asta nu se va arăta nici la televizor, nici nu se va scrie în presa centrală! Respect acestui bătrân din ‪Teleorman, care a luat inițiativa de a reabilita monumentul eroilor care și-au dat viața pentru țară în al doilea razboi mondial.
 
___A stat pe o caldură de aproape 40 C să revopsească monumentul amplasat în parcul central din ‪Alexandria. Acest om merită să fie făcut cetățean de onoare, doar pentru acest gest!

___Aşadar, să nu uităm cine s-a sacrificat pentru ca noi să trăim azi! Să luptăm pentru a proteja moștenirea care ne-a fost lăsată de toți cei care s-au sacrificat înaintea noastră, începând cu strămoșii daci!

No comments:

Post a Comment