Pages test

Sunday, October 27, 2013

Mânăstirea Putna sub asediu!

REAKING NEWS: PRIN COMPLICITATEA MAFIEI POLITICE CRIMINALE, PLANUL DE EXTERMINARE A POPORULUI ROMÂN ŞI DE ŞTERGERE A ISTORIEI NOASTRE MILENARE CONTINUĂ! SE CAUTĂ GAZE DE ŞIST SUB MORMÎNTUL LUI ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFINT!!! ROMÂNIA ESTE OFICIAL SUB ASEDIU!!!

_________________________________________________________________
SACRILEGIU ŞI IMPIETATE INCREDIBILE!! ANGAJAŢI TICĂLOŞI AI CHEVRON AU INTRAT ILEGAL PE DOMENIUL SFINTEI MÂNĂSTIRII PUTNA,
FĂCÂND PROSPECTĂRI, DINAMITÂND ŞI CONTAMINÂND APA!!! CRIMINALII SE GÂNDESC
SĂ EXPROPRIEZE TEREN DE LA SFÂNTA MÂNĂSTIRE PUTNA!!!


Vă rog să vă amintiţi şi să amintiţi şi altora următoarele fapte esenţiale:
Mânăstirea Putna este încă din anul 1466 Leagăn de Spiritualitate, Leagăn de Tradiţii Străvechi, Simbol Naţional, Monument Istoric, Centru Cultural, Centru de Artă Populară,
Muzeu şi Bijuterie Arhitectonică.

Numită sugestiv de Mihai Eminescu "Ierusalimul Neamului Românesc"
.

Foto mai sus. ASTA AVEM DE APĂRAT!!
  _________________________________________________________________

 _____Astia nu mai sunt oameni, sunt diavoli!!!

_____In luna iulie 2013 un grup de indivizi au intrat ilegal pe proprietatea Manastirii Putna, au demarat explozii controlate si au contaminat apa cu hidrocarburi! Calugarii i-au prins si marturisesc ca acesti indivizi cauta gaze de sist!
_____Prospectiuni S.A. este firma lui Tender, cumatru cu Frank Timis, traficantul de droguri care a nasit mega-tunul de la Rosia Montana. Prospectiuni S.A. este compania care face explorari de zacaminte, inclusiv gaze de sist, nu doar in Romania ci si pe alte meleaguri, cum ar fi Africa.

_____Prospectiuni S.A. a incalcat dreptul de proprietate al Manastirii Putna fara nici o jena, fara nici o “derogare” de la Constitutie, fara sa exproprieze Manastirea, fara sa anunte calugarii!! Au provocat citeva dinamitari si au “murdarit” apa!! Au fost prinsi si alungati de catre calugari dar, intr-o buna zi, se vor intoarce!

_____Daca au gasit gaze de sist, si sigur au gasit fiindca e bogat pamintul romanesc, se vor intoarce si vor muta mormintul lui Stefan cel Mare, vor cutremura Manastirea Putna pina nu va mai ramine piatra pe piatra si ne vor plati cu 6 arginti din suta pe care o vor pune in conturile lor…daca sintem cuminti!!! Deja au atentat la doua simboluri uriase, Tara Motilor si Tara lui Stefan cel Mare! Natiunea romana e in mare pericol, ca niciodata…
_____Stefan cel Mare a fost si ramine un stilp al Crestinismului, un simbol al poporului roman si al Ortodoxiei iar Manastirea Putna o inima a credintei acestui neam in mintuire!

_____Oare Ovidiu Tender ar fi avut curajul ca macar sa-i treaca prin minte sa faca prospectiuni sub Zidul Plingerii?! Dar la Stonehenge?! Sau la Muntele Athos, sau sub Vatican, la Fatima sau la Mecca?!?! ATUNCI LA NOI DE CE???

_____Urmariti acest reportaj despre crimele de la Putna si va cruciti - link aici! Un reportaj tinut la secret pina ieri, pina cind am intrat in posesia lui! Un reportaj pe care as dori sa-l vad pe toate televiziunile din Romania si pe toate site-urile de presa! El poate fi preluat gratuit! Am insa mari indoieli ca vor avea multi curajul de a difuza o asemenea MONSTRUOZITATE!
_____Prospecţiunile ilegale pe proprietăţile românilor continuă, iar gazele de şist se exploatează DEJA, la nivel naţional! Sunt sate în care pompierii militari aduc cu cisternele de apa potabilă! Link aici. Apa a ajus să ia foc şi la Slănic Moldova! Gândi-vă cât de mult s-a exploatat până acum fără ştirea nimănui, ca să se ajungă la aşa ceva! Link aici.


_____FAŢĂ DE TOATE ACESTE FAPTE DE MAXIMĂ GRAVITATE, AŞTEPTĂM URGENT O POZIŢIE OFICIALĂ FERMĂ A BISERICII ORTODOXE ROMÂNE. AŞTEPTĂM URGENT ŞI MEDIATIZAREA PE TOATE POSTURILE DE TELEVIZIUNE!

_____Cristian Teodorescu, Radu Moraru, 15 octombrie 2013

No comments:

Post a Comment