Pages test

Wednesday, September 11, 2013

Noi încercări de manipulare

UPDATE: TELEVIZIUNILE ÎNCEARCĂ O MANIPULARE ORDINARĂ, ŞI INSISTĂ CU PROTESTELE A 22 DE MINERI CARE PROBABIL AU FOST PLĂTIŢI DE RMGC CA AZI SĂ SE BLOCHEZE ÎN SUBTERAN
CLARIFICARE A SITUAŢIEI PLUS SOLUŢIA:


_____1. Toţi cei care se fac că protestează la Roşia Montană pentru exploatare sunt nişte mizerabili ipocriţi, trădători ai INTERESULUI NAŢIONAL, şi cel mai probabil au luat deja bani de la RMGC. Exact cum la alegeri, canaliile şi scursurile se vând pe un milion-două, ca să voteze aceiaşi criminali care ştie prea bine toată lumea ce au făcut şi ce vor să facă.

_____2. Arătaţi-mi şi mie un singur român adevărat care să zică: lăsaţi fraţilor să vină străinii să fure aurul şi să distrugă ţara, ca măcar o vreme să putem ciuguli şi noi nişte firimituri.

_____3. Situaţia câtorva zeci de persoane, indiferent cât de rea e, NICIODATĂ nu poate constitui un argument pentru jefuirea Patrimoniului Naţional şi distrugerea definitivă a ţării.

_____4. Televiziunile aplică o tactică diversionistă veche, de tip securistoid, pe care o aplica americanii când dictatorii numiţi de ei în alte ţări sunt pe cale de a fi daţi jos de proteste: formează un grup de nemernici plătiţi care să manifeste pro dictator, apoi îl mediatizează intens.

_____5. PENTRU GOLD CORPORATION  TV, ÎN SPECIAL pentru Mihai Gâdea şi Mircea Badea: Ne luaţi la mişto şi vreţi să ne aruncaţi în derizoriu protestele, că „ne-a pocnit pe noi ecologia”?  Nu „ne-a pocnit pe noi ecologia”, ci v-au pocnit pe voi banii de la RMGC. De asta vorbiţi doar ca să creaţi o diversiune la scară naţională.
Aveţi tupeul să ne învăţaţi pe noi că poluarea de la maşini şi de la consumul curentului electric se situează pe aceeaşi treaptă cu efectele letale ale cianurii, care la 200 miligrame deja OMOARĂ UN OM, iar până la 200 îl poate afecta grav pe viaţă? Cum v-aţi putut plasa cu atât naturaleţe pe poziţia contrară interesului românesc, în acest subiect care priveşte patrimoniul naţional, siguranţa naţională, ultimile noastre bogăţii şi şansa supravieţuirii următoarelor generaţii în România?

_____6. Cu ce sunt minerii mai presus de noi toţi? Mai presus de oamenii de rând şi de alte categorii sociale, care au probleme financiare extrem de grave şi au ajuns la limita subzistenţei? Mai presus de miile de oameni care au fost, sunt şi vor fi daţi afară din toate categoriile profesionale, fără nici o şansă să îşi mai găsească de muncă? Cum puteţi voi trăi? Dar alţii cum o să poată? Ia nu mai cereţi voi să se pună cineva în locul vostru, şi puneţi-vă voi în locul altora, să vedeţi că nu e cu nimic mai uşor! MINERILOR, AŢI MAI VĂZUT PE CINEVA STRIGÂND CA VOI: LĂSAŢI  HOŢII SĂ VINĂ, CA SĂ NE FIE ŞI NOUĂ BINE! Aţi atins o culme a mârşăviei şi a înjosirii.

_____7. Soluţia pentru mineri? ADEVĂRUL ESTE CĂ NU POATE SĂ EXISTE O SOLUŢIE DOAR PENTRU MINERI! NU POATE SĂ EXISTE DECÂT O SOLUŢIE PENTRU TOŢI ROMÂNII! Deci în loc să protestaţi la Roşia Montană, veniţi la Bucureşti, să protestaţi împotriva mafiei guvernamentale care v-a adus şi pe voi, şi pe noi toţi, în halul acesta! Deci e simplu, într-un fel tot ce aveţi de făcut e să nu mai strigaţi  „SĂ VINĂ HOŢII”, ci să strigaţi “SĂ PLECE HOŢII”. Şi hoţii de la guvernare şi hoţii din străinătate. Doar atunci o să fie bine pentru toţi.

_____Dăm jos guvernul, punem alt guvern şi exploatăm noi Roşia Montană. Bogăţia NOASTRĂ, ÎN FOLOSUL NOSTRU. Români pentru România, fără mafie, fără furturi, fără otrăvuri, fără probleme. Atunci să vedeţi locuri de muncă stabile, nu praf în ochi aruncat pe moment de străini. A, voi vă mulţumiţi cu praful aruncat în ochi de străini şi nu vă mai pasă de nimic altceva? Doar în Bucureşti, peste 20.000 de români au arătat că nu se mulţumesc cu praful în ochi. Ia să vedem dacă îi convingeţi voi din subteran, cu ajutorul televiziunilor.

_____Cristian Teodorescu
_____Fondator Essential News Network

No comments:

Post a Comment