Pages test

Tuesday, September 24, 2013

Metode alternative de a extermina poporul Român


ADEVĂRURI DESPRE GUVERN, POPOR, TORŢIONARI
ŞI METODE ALTERNATIVE DE
A EXTERMINA POPORUL ROMÂN.


_____CE AR FI CORECT ŞI NORMAL FAŢĂ DE ACEŞTI TORŢIONARI, ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL, CÂT ŞI DIN PUNCT DE VEDERE MORAL:

_____1: Toţi torţionarii care au omorât persoanele ce se opuneau regimului comunist să raspundă penal;
_____2: Să plătească despăgubiri prin sechestru imediat pus pe averile, bunurile şi veniturile lor. Şi asta în regim de urgenţă.
_____3: Să fie întâi arestaţi şi apoi judecaţi, în stare de arest;
_____4: Întreg procesul să fie public.

_____TORŢIONARUL ALEXANDRU VIŞINESCU

_____Fostul comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat, Alexandru Vişinescu, este unul dintre cei mai sângeroşi criminali români în viaţă. Acesta este acuzat oficial de moartea mai multor deţinuţi politici. Printre vitimele care i se impută lui Vişinescu este şi fostul lideri ţărănist Ion Mihalache care a decedat la Râmnicu Sărat în urma torturilor aplicate de fostul comandat.

_____La 88 de ani, torţionarul Vişinescu e încă plin de reacţii violente faţă de reporterii veniţi să-l chestioneze: "Iti dau, f***** Cristosu' ma-tii sa-ti f**".

_____TORŢIONARUL ION IOSIF FICIORU

_____În perioada în care colonelul în rezervă Ion Ficior a fost comandantul Coloniei de la Periprava, din cauza regimului de detenţie represiv (bătăi, muncă silnică pînă la epuizare, lipsa asistenţei medicale şi a medicamentelor) au murit 103 (!!!) deţinuţi condamnaţi politic. Foştii deţinuţi politici care mai sînt în viaţă au depus mărturii cutremurătoare despre tratamentele la care au fost supuşi în timpul detenţiei.

_____Plin de tupeu, Ion Iosif Ficioru a declarat că el răspunde pentru faptele sale doar în faţa lui Dumnezeu şi a refuzat să spună dacă se va prezenta la Parchetul General pentru audieri. Torţionarul Ion Ficioru a declarat, că este un bun creştin şi că faptele sale trebuie judecate doar de cei în măsură să facă asta. Apoi a repetat că răspunde doar în faţa lui Dumnezeu! EU CRED CĂ AR TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAŢA JUSTIŢIEI MAI ÎNTÂI !

_____Alexandru Visinescu, de exemplu, are o pensie de 4.100 de lei, iar ultimul astfel de criminal descoperit, Ion Ficior, beneficiaza de o pensie de 5.100 de lei!

_____Diverse organizaţii ale societăţii civile au identificat peste 35 de foşti comandanţi de închisori sau subalterni ai acestora. Asta era treaba lor sau a justiţiei? Justiţia unde a fost încă din 1989? Şi unde este?

_____UNDE E DEMOCRAŢIE IN ROMÂNIA? E DOAR ÎN TEORIE. CONCRET, PRIN INTERMEDIUL MAFIEI POLITICE, ROMÂNIA A FOST ŞI RĂMÂNE ASERVITĂ INTERESELOR MARILOR PUTERI, ACUM ÎN SPECIAL AMERICII.

_____UNDE E DREPTATEA PE PLAN SOCIAL? NU ESTE NICĂIERI.

_____UNDE E JUSTIŢIA ÎN ROMÂNIA? ESTE APROAPE COMPLET SUBORDONATĂ POLITIC.

_____UNDE EXISTĂ STATUL DE DREPT? DOAR ÎN IMAGINAŢIA CELOR DEZINFORMAŢI ŞI RUPŢI DE REALITATE.

_____CARE E REALITATEA? REALITATEA E CĂ CEI CARE I-AU PROTEJAT PE TORŢIONARI NE CONDUC ÎNCĂ DIN UMBRĂ.

_____CINE NE GUVERNEAZĂ? SUNTEM ÎNCĂ GUVERNAŢI DE TORŢIONARI. UN TIP NOU DE TORŢIONARI, CU ALTE METODE, DAR CU ACELEAŞI SCOPURI.

_____CE VOR SĂ FACĂ ACEŞTI TORŢIONARI ÎN PREZENT? Să ne vândă tot patrimoniul naţional. _____Apoi treptat, prin metode alternative, să ne extermine, să ne rărească, să ne facă viaţa dificilă sau chiar imposibilă pe aceste pământul nostru.
_____Acum nu mai merge să ne extermine masiv în puşcării, aşa că au început să aplice alte metode subtile şi indirecte, cu efect la scară naţională. Nu este nevoie nici de Codex Alimentarius, nici de cianură şi nici de substanţe cancerigene pentru gaze de şist. Câtă vreme oamnei de ştiinţă şi studii spun că se poate altfel, şi câtă vreme în alte ţări se şi demonstreză asta, e clar ce se urmăreşte în România.

_____PE SCURT:
_____Consecinte ale fracturarii hidraulice a gazelor de sist:
     

  _____Un studiu, publicat in Science of the Total Environment, releva ca fractionarea hidraulica elibereaza in atmosfera substante chimice toxice. Printre substantele periculoase se numara benzenul, clasat drept carcinogenic, intrucat sporeste sansele de a dezvolta caner, si alte substante chimice toxice care cauzeaza iritarea ochilor, dureri de cap, dureri in gat si dificultati de respiratie.

_____Alte consecinte: scoaterea din circuit a unor terenuri, riscul major de contaminare a solurilor, poluarea sonoră, zgomotul produs de echipamentele de foraj şi cele de transport, utilizarea a zeci de mii de metri cubi de apă pentru fiecare foraj în detrimentul agriculturii (terenurile nu vor mai fi irigate), apa freatică şi sursele de apă potabilă sunt în pericol de contaminare, risc seismic asociat, mobilizarea unor substanţe radioactive, a metanului şi a altor substanţe cu efect de gaze de seră.

_____Amintesc de cutremurele de la Timişoara, de faptul că într-o complicitate totală cu “autorităţile” locale şi cu mass media, în mai multe localităţi s-a ajuns ca oamenii să primească apă de băut şi pentru animale cu cisterne de la Inspectoratul Teritorial Pentru Situaţii de Urgenţă. Şi de faptul că la Beba Veche, la oameni acasă curge la robinet apă care ia foc efectiv!
   

_____PE SCURT:
_____Despre exploatarea de la Roşia Montană:

_____Cianura de sodiu şi cianura de potasiu sunt cele 2 tipuri de cianuri care se folosesc la separarea minereului de aur. Acestea nu se găsesc în stare naturală, producerea lor făcându-se din acid cianhidric.
Cianura de sodiu şi cianura de potasiu se evapora la 26 de grade şi se transformă în acid cianhidric, care este letal chiar şi în doze foarte mici. Acidul cianhidric este purtat de vânt, ajungând pe distanţe foarte mari şi chiar în alte ţări. Acidul cianhidric a fost folosit în lagărele la Auschwitz.

_____Iar dacă nu ne mobilizăm să dăm jos toată mafia guvernamentală, va fi folosit din nou. În România.
 _____Cristian Teodorescu
_____ Fondator Essential News Network


No comments:

Post a Comment