Pages test

Monday, September 9, 2013

INCREDIBIL ! MAFIA GUVERNAMENTALĂ NU RENUNŢĂ!

INCREDIBIL! NICI DUPĂ ZIUA DE IERI, MAFIA GUVERNAMENTALĂ NU RENUNŢĂ: Ministerul "Justiţiei", AVIZ POZITIV PENTRU EXPLOATARE la Roşia Montană!


_____Zeci de mii de români din întreaga ţară au protestat faţă de proiectul minier de la Roşia Montană. Sub sloganul "UNIŢI, SALVĂM ROŞIA MONTANĂ", românii au ieşit în stradă la Bucureşti, Cluj, Braşov, Timişoara, Iaşi, Baia-Mare, dar şi în alte oraşe din România şi din străinătate.

_____După ce ieri doar la Bucureşti în jur de 20.000 de protestatari au manifestat scandând: "Uniţi, salvăm ROŞIA MONTANĂ!", strigând "Jos Guvernul" şi cerând demisia lui Victor Ponta, răspunsul încăpăţânat şi plin de tupeu politic nu întârzie să apară: Ministerul Justiţiei dă aviz pozitiv pentru exploatarea la Roşia Montană!!! Deşi nu mai era nevoie pentru că ştia toată lumea, se vede iar că nici justiţie nu există în România.

_____Ce se întâmplă? Politicienii sunt prinşi la mijloc: au promis că vând străinilor patrimoniul naţional, au luat în avans o parte din mita companiilor străine şi acum s-a întâmplat ceea ce ei NU se aşteptau să se întâmple: POPORUL SPUNE NU. Şi mai spune ceva: JOS GUVERNUL!

_____Dupa cât s-au zbătut mercantilii de la Gabriel Resources şi alte companii străine să ajungă să extragă din Roşia Montană, după cât au cheltuit ani de zile dând şpăgi în stânga şi in dreapta şi plătind la propriu aparatul administrativ şi preşedintele României + toată presa + toate televiziunile inclusiv cele din exterior, e clar că nu se va renunţa aşa de uşor.  

_____Chestionat de jurnalişti, luni, cu privire la avizul negativ pe care l-ar fi dat pentru proiectul Roşia Montană, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că acesta este unul pozitiv, şi nu negativ, cum apăruse, recent, în presă. Acum s-a sucit, şi el, şi toată presa vândută.
_____Săptămâna trecută, presa relata că Ministerul Justiţiei ar fi dat un aviz negativ pentru Roşia Montană şi că Executivul ar fi trecut peste acesta în momentul în care ar fi înaintat proiectul Parlamentului. Potrivit ministrului Cazanciuc, documentul care a apărut săptămâna trecută era "unul în lucru" şi cuprindea "doar observaţii" pe marginea proiectului Roşia Montană.

_____Protestele de la Bucureşti, alături de manifestări similare desfăşurate în alte oraşe din ţară, au început, duminica trecută, după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, un proiect de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul urmând să fie transmis Parlamentului spre adoptare.

____Concluzia: Se pare că Guvernul e tare de urechi. Deci trebuie să ne strângem mai mulţi şi să strigăm mai tare: JOS GUVERNUL!

____Cristian Teodorescu

No comments:

Post a Comment