Pages test

Monday, September 2, 2013

Asistăm la o nouă manipulare mediatică

DESPRE MANIPULAREA MEDIATICĂ LA CARE
ASISTĂM DIN NOU CU OCAZIA PROTESTELOR MASIVE


 _____Să vedem cum va mai merge caravana Antena 3 prin ţară. Striga Gâdea pe scenă: "Cine vă apără pe voi?" Antena 3! Se zice că e cel mai urmărit post la ştirile importante. De fapt ei nu arată ştirile importante, decât dacă îi avantajează pe Voiculescu într-un fel sau altul. Exact aşa au făcut şi în 2012  la Universitate. Au manipulat ordinar. 
_____Când le convine lor, invită oameni din Piaţa Universităţii în studio, deşi în stradă nu se întâmplă nimic. Când ieşim în stradă peste 3000 de oameni, nu arată nimic. Nici măcar pe burtieră, nici un news alert. NIMIC. Deci e Breaking News absolut orice mizerie, orice găinărie ordinară, dar asta nu! Pe site-ul DC News, Bogdan Chirieac postează: "Românii susţin proiectul Roşia Montană", şi "Minerii de la Roşia Montană: Ne-am săturat de ipocrizia celor care pretind că ne salvează". Câţiva securişti sub acoperire scriu o scrisoare lui Renatte Webber. O scriu în numele românilor, şi cer "ajutor" pentru creearea locurilor de muncă. 
_____Adică culmea tupeului şi ipocriziei, imploră scalvia economică a ţării în numele nostru. Un teatru ieftin, ordinar. Am impresia că Renatte Webber o să audă mai tare strigătele noastre, când ieşim cu miile în stradă, şi o să ştie unde e cu adevărat vocea poporului român, înainte să se grăbească să încaseze comisioane pentru sprijinul extern acordat mafiei guvernamentale din Romania.
_____Deci ce se întâmplă cu DC News? De Ce publică asemenea mizerii manipulatoare? De Ce nu prezintă corect realitatea? Vă spun eu De Ce: Pentru că Bogdan Chireac s-a sucit brusc şi se contrazice pe el însuşi în direct, la televizor. Numai e împotriva proiectelor americane, e pentru. Şi-a făcut socoteala: de la popor nu te alegi cu nimic, însă Gold Corporation e cunoscută pentru "generozitatea" sa (a se citi mită). Iar DC News  a se citi Dezinformare Constantă.
CE S-A VAZUT:
Click pe imagine pentru mărire!
CE S-A VAZUT LA TELEVIZOR. ÎN GENERAL O REALITATE PARALELĂ.

CE TREBUIA  SĂ SE VADĂ:
Click pe imagine pentru mărire!

_____Dar Antena 3? Ce face "cel mai premiat post din România"? Întoarce capul. Se uită în altă parte. Se face că plouă. Nu se mai ridică împotriva abuzurilor, exact când se protestează masiv faţă de cele mai mari abuzuri. Nu mai reprezintă vocea poporului, exact atunci când ea se aude cel mai tare. Nu mai ne apără interesele, aşa cum a promis, exact atunci când interesele ne sunt lezate cel mai rău.
_____Brusc, Gâdea nu mai e indignat şi revoltat. Singura televiziune din România care luptă pentru drepturile cetăţenilor, s-a sucit. A luat o pauză convenabilă. Legătura dintre Antenă şi popor s-a rupt, din decizia unilaterală a primei părţi. Sau poate nu a existat niciodată cu adevărat. Ce a putut crea această separare bruscă? Iată ce: pe 12 septembrie se judecă procesul în care s-a cerut închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu. Până atunci e bine să nu te pui şi mai rău cu Băsescu, sau cu afacerea prezidenţială Roşia Montană - Gold Corporation. E mai sigur aşa.

_____Dar ce s-a întâmplat cu "cei mai buni jurnalişti"? Au păţit ceva? Că prea au amuţit toţi dintr-o dată.  Exact când este momentul cel mai important ca ei să îşi facă datoria. ASTA CÂND PRIN DEFINIŢIE, LA ASEMENEA EVENIMENTE, CA JURNALIST SAU REPORTER, SĂ ÎŢI FACI DATORIA AR ÎNSEMNA SĂ FII DE LA ÎNCEPUT ŞI SĂ PLECI DOAR DUPĂ CE PLEACĂ ULTIMUL OM. Aşa ar fi corect. Aşa ar fi normal. De ce nu este aşa? Pentru că aproape toate televiziunile şi toţi jurnaliştii sunt într-un fel sau altul, direct sau indirect, corupţi şi vânduţi.

_____Ei nu îşi fac meseria, ei doar ascultă ordinele cuiva. Aşa sunt ei părtaşi la planul de manipulare şi subjugare a poporului Român. Ziua când vor fi traşi la răspundere politicienii corupţi va fi şi ziua în care vor fi traşi la răspundere toţi cei care au făcut parte din marea reţea de manipulare care a sufucat ţara aceasta. CEA MAI MARE MANIPULARE ESTE ABSENŢA INFORMAŢIEI RELEVANTE ŞI NEPREZENTAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE PE PRINCIPALELE CANALE MEDIA. Asta e cea dintâi sămânţă a îndobitocirii, pe care o cultivă cu răbdare toată massmedia din 89 până astăzi.

_____Cristian Teodorescu

No comments:

Post a Comment