Pages test

Sunday, March 17, 2013

FMI fură direct din conturile private!


SITUAŢIE GRAVĂ FĂRĂ PRECEDENT: ÎN INTERIORUL U.E. FMI A ÎNCEPUT SĂ FURE BANI DIRECT DIN CONTURILE PERSONALE ALE OAMENILOR, ÎNCĂLCÂND
DREPTUL LA PROPRIETATE PRIVATĂ !!!
O BANCĂ A FOST CHIAR DESFIINŢATĂ DE GUVERN.
Şeful Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a afirmat că modelul aplicat în Cipru, prin care se taxează depozitele bancare, ar putea constitui UN ŞABLON în orice plan viitor "de salvare" !!! ÎNTREBARE CHEIE: DE CE TREBUIE TOT POPULAŢIA SĂ SUPORTE FURTURILE ŞI CORUPŢIA POLITICIENILOR, DIN BANII PERSONALI?
DE CE NU SE NAŢIONALIZEAZĂ AVERILOR POLITICIENILOR?

AVERTISMENT PENTRU O ROMÂNIE SUB ASEDIU !!!
SPRE CE NIVEL DE SCLAVIE NE CONDUCE FMI-UL?
___________________________________________________________________________________

____
Cum poate dispărea esenţa drepturilor şi libertăţilor fundamentale: dreptul sfânt la proprietate privată. .
____Deşi este incredibil, în interiorul Uniunii Europene, Economiile private ale oamenilor au început să fie naţionalizate! Aşa zisul "plan internaţional de salvare a ţării" obligă la naţionalizarea parţială a depozitelor bancare!!! Bancomatele au fost golite, iar oamenii s-au trezit că nu au mai putut să îşi ridice banii.
____Cei care au decis sa confişte banii depuşi in bănci sunt chiar Uniunea Europeana si FMI. Niciodată in istoria Uniunii nu s-a mai întâmplat aşa ceva – dar niciodată in istorie, Europa n-a mai fost intr-o situaţie aşa de disperata. A început in Cipru. Cu siguranţă va continua şi în alte ţări. Pur si simplu, ieri, sâmbăta, oamenii din Cipru s-au trezit cu conturile bancare blocate! Aşa zisul "plan internaţional de salvare a ţării" obligă la naţionalizarea parţială a depozitelor bancare!!!
____De ce? Pentru ca Cipru e in faliment, iar UE si FMI au spus guvernului: va mai împrumutam, daca luaţi o parte din bani de la populaţie, cu forţa. Nu prin taxe si impozite, ca nu mai e timp: ci direct, cu forţa, prin naţionalizare. Statul a luat 6,75% din conturile pana in 100.000 de euro si 10% din conturile mai mari de 100.000 euro. Aşa sa decis până acum. Însă FMI poate considera că procentul este prea mic, şi atunci el poate creşte. Poate creşte oricât. Şi se poate aplica oricărei ţări care "negociază" cu FMI-ul (unde negocierea nu e decât un paravan al unui asediu). Înţelegeţi ideea.
.
____Ciprioţii au ieşit in strada!
____În mai multe oraşe, sute de persoane s-au calcat in picioare şi s-au luptat cu forţele de ordine in fata ghişeelor băncilor, sa-si retragă banii: dar au găsit ghişeele închise. Bancomatele sunt si ele goale! In oraşul Limassol, un om a intrat cu buldozerul intr-un sediu de banca închis! Deocamdată, măsura este valabilă numai pe teritoriul Ciprului. NU vizează depozitele făcute de la Bucureşti ale Bank of Cyprus.
____Faliment european total!
____Cipru este a cincea tara europeana care cere, luna asta, ajutor financiar de urgenta Uniunii Europene, după Grecia, Portugalia, Irlanda si Spania.
____Iar Uniunea Europeana nu mai are bani. Principalul finanţator, Germania, a intrat in recesiune si are nevoie de bani ca sa nu se prăbuşească ea însăşi. Sa mai dea altora, nici vorba! Cum a ajuns UE in faliment? Si chiar si in ultima clipa, in loc sa renunţe la prostiile cu “redistribuirea bogăţiei” si sa apere proprietatea privata, ce fac UE si FMI? Naţionalizează! Adică socialism pana la moarte. Pai, Uniunea Europeana îşi merita soarta! Dar cu noi, ca membrii ai ei, ce va fi?
____Unde sa fugim cu banii?
____Aici e simplu: toate tarile in prag de faliment si puternic socialiste (protecţie sociala mare, sindicate puternice) probabil ca vor confisca banii din bănci. După care se vor prăbuşi, desigur, pentru ca băncile vor rămâne goale si fără clienţi. Naţionalizarea făcută în felul acesta e ultimul pas înainte de moartea statului. Deci: NU Spania, Italia, Franţa, Grecia, România, Cipru, Portugalia, Suedia, Norvegia. DA Elveţia! (deocamdată)   

____România sub asediul FMI. După Cipru, dacă nu reacţionăm faţă de FMI, fără îndoială curând o să urmăm şi noi la rând. După "şablonul" deja încercat.
____România este intr-o situaţie si mai grava! Guvernul Ponta nu mai are cu ce plăti pensiile si salariile. Au fost obligaţi de FMI sa închidă Oltchim, sa vândă CFR, sa concedieze oamenii de la Posta Româna, iar cheltuielile statului au rămas in continuare imense.
____Corupţia este cea mai mare din Europa, mult peste nivelul Ciprului. Nici o tara din lume nu a mai plătit 27 de milioane de euro pe kilometrul de autostradă (iar autostrada, de fapt, nici nu există!!!). In Bulgaria, cu toata “mafia” lor, kilometrul nu depăşeşte 2-3 milioane de euro! Corupţia politicienilor români efectiv blochează ieşrea din criza a tarii.
.
____Soluţia lor care credeţi că va fi? Nu să ia averea ţării înapoi. Nu sa toace mai puţin. Nu sa dea mai puţine pomeni. Nu sa fure ei mai puţin. Ci sa ia economiile românilor din bănci!
____Ca măsură preemtivă, noi ar trebui să cerem încă de pe acum naţionalizarea averilor tuturor politicienilor care au fost la guvernare până în prezent, ca fiind principalii vinovaţi de situaţia actuală. Adică să plătească cine a cauzat situaţia, nu cine a suportat-o şi încă o suportă.  

____Sursa: Cristian Teodorescu, capitalismpepaine.ro, zf.ro

3 comments:

  1. mai bine din banci, decat prin taxe si impozite, cum s-a facut in Romania. mai bine iei de la cei care au, decat, prin taxe si impozite, de la cei care n-au. si in banca au conturi si guvernantii romani, imbogatiti prin diverse metode ... sunt de acord cu nationalizarea depozitelor. eu nu am nimic in banca, desi muncesc 10 ore/zi.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Înţeleg ce zici, dareste foarte important să nu permitem sistemului să se atingă de drepturi şi libertăţi. Proprietatea privată a cetăţenilor, odată încălcată, se deschide calea către orice. Să fim de acord cu naţionalizarea depozitelor tuturor participanţilor la gevernare, la noi măcar din ultimii 23 de ani, ca fiind responsabili pentru aşa zisa criză! Întâi ei, NU TOT NOI!

    ReplyDelete