Pages test

Monday, March 18, 2013

Document incendiar despre FMI!

Document secret incendiar! FMI a autorizat anumite banci sa ascunda informatii despre rezervele de aur!
Cum se ascund resursele unei ţări, cum se creează datorii fictive, cum justifică împrumutui aberante
şi cum se manipulează piaţa valutară! 
Descărcaţi documentul integral AICI!____Un document secret al FMI, care a intrat in posesia comitetului GATA (Gold Anti Trust Action) releva ca institutia a facut „bisericute” cu anumite banci centrale, in vederea manipularii pietei valutare. Favorizate au fost Bank for International Settlements (sediul elitei financiare globaliste, Elvetia), Banca Centrala Europeana, Banca Angliei, Bundesbank, Banca Frantei si alte cateva banci europene occidentale.

____Date „sensibile”, de manipulare a pietelor

____In 1999, director FMI era Michel Camdessus, pe care revista franceza Fortune il numea „un manipulator din Bilderberg” Acesta a fost „trimis” sa ascunda informatii legate de rezervele de aur, informaţii socotite „extrem de sensibile pe piata”. Declararea corecta a rezervelor de aur ar fi impiedicat respectivele banci sa-si faca „interventiile secrete” asupra pietei valutare.
________
Conform documentului confidential scris in martie 1999, FMI dorea sa consolideze standardele de raportare financiara pentru bancile centrale, intentionand sa ceara raportarea individuala a valutelor, imprumuturile si schimburile garantate cu aur. La obiectiile ridicate de elita ca acest lucru ar primejdui politicile bancare, FMI a permis nu numai sa nu fie raportate aceste informatii, dar sa nu se raporteze nici date referitoare la rezervele de aur in totalitate din aceste banci. Acest lucru a permis marilor banci occidentale sa insele si sa manipuleze pietele, asa cum GATA a sustinut mereu. România este prima ţară în care aceste informaţii au fost ascunse, pentru a justifica o sărăcie şi o îndatorare impusă din exterior!

____Elita comanda, FMI executa.

____Pentru a sti cat de tare sa consolideze standardele de raportare, oficiali ai FMI s-au intalnit cu reprezentanti ai bancilor sus mentionate, iar acestia, conform documentului, le-au trasat primilor sarcini. „Ei considera ca nu trebuie raportate informatii separate cu privire la activele monetare de aur, cele din acordurile de imprumut si de schimburi, ci sa fie toate inglobate in aceeasi informatie”, scrie in raportul confidential efectuat de reprezentantii (sau „mesagerii”) FMI catre propria conducere. „Ei considera ca raportarea valutei individuale este o informatie sensibila pe piata, dar ca n-ar avea nimic impotriva sa declare date referitoare la grupuri valutare”.  Motivul „lor” era deosebit de franc, sa zicem asa: „doresc sa pastreze confidentialitatea asupra interventiilor pe piata valutara, pentru o vreme, ca sa sporeasca eficacitatea acesteia”! Astfel „luminata”, institutia FMI a respectat dorintele „lor”.
____Sursa: Enational.ro

No comments:

Post a Comment