Pages test

Sunday, December 2, 2012

Mesajul lui Obama pentru românia, de 1 Decembrie

Mesajul lui Barack Obama pentru români de
 ZIUA NAŢIONALĂ

Ce aşteptăm noi Românii de la Barack Obama, cu ocazia câştigării unui nou mandat:
____Aşteptăm ca odată cu retragerea din România a ambasadorului SUA Mark Gitenstein, Obama să numească pe cineva care să nu îşi mai permită să exercite presiuni de natură politică.
____Aşteptăm să înceteze orice interferenţă a SUA în afacerile interne ale Statului Român, cu precădere în cele de ordin militar şi politic.
____De asemenea aşteptăm să înceteze orice formă de susţinere a Departamentului de Stat American faţă de regimul dictatorial şi criminal al lui Traian Băsescu, precum şi a mişcărilor populare create de el (ARD, PP-DD)

____Secretarul de stat american, Hillary Clinton, le-a transmis românilor, cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE 2012, ZIUA NAŢIONALĂ, "toate urările de bine", potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Departamentului de Stat.
____"În numele preşedintelui Obama şi al poporului american, îmi face deosebită plăcere să le transmit toate urările de bine românilor, cu ocazia Zilei Unirii, 1 Decembrie", este mesajul lui Clinton.
____Mai departe, şefa diplomaţiei americane ne-a transmis că mesajul SUA este o dovadă a importanţei ţării noastre pentru procesele de pace şi prosperitate din toată lumea. "Sprijinul vostru în NATO şi în alte organizaţii internaţionale a ajutat la avansarea idealurilor pentru libertate şi democraţie. Împreună, muncim în Balcani şi Afganistan, pentru a le da milioanelor de oameni speranţa unui viitor mai bun", a explicat Hillary Clinton.
____Statele Unite au amintit României, la finalul mesajului cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ, că sunt încrezătoare că parteneriatul româno-american va continua mulţi ani de acum.
____"Suntem recunoscători să avem un prieten bun şi un aliat în România", este finalul mesajului de felicitare al americanilor pentru români.
____Sursa: Gândul.info

No comments:

Post a Comment