Pages test

Monday, December 3, 2012

Arma care paralizează oraşe întregi

ARMA VIITORULUI: Paralizează instantaneu un oraş, lansând atacuri pe cale electromagnetică!
 Cunoscătorii ştiu că la realizarea ei s-a folosit 
tehnologie furată de la Nikola Tesla...
 ____Cercetătorii în domeniul armamentelor au reuşit să creeze o armă care poate fi folosită în viitor pentru a pune la pământ orice sistem de comunicaţie din lume bazat pe electricitate. Arma constă într-o rachetă ce a fost testată cu succes, în premieră, de către compania Boeing. Aceasta este capabilă să lase un întreg oraş fără curent electric sau sisteme de comunicaţie. Cu ajutorul acestei rachete ce poate fi lansată dintr-un avion, clădiri guvernamentale sau centre de comunicaţii pot fi complet afectate de câmpul electromagnetic pe care racheta îl transmite. Cercetătorii care au inventat racheta susţin că această armă nu afectează în niciun fel sănătatea oamenilor, scrie Daily Mail în ediţia sa electronică.
____Se crede că această rachetă şi sistemul ei sunt suficient de puternice pentru a reuşi să penetreze buncărele subterane din Iran. Cu toate acestea, experţii se tem că, ajunsă în mâinile cui nu trebuie, arma poate produce pagube semnificative. 
____Compania Boeing a testat această rachetă în Utah, Statele Unite ale Americii, unde a fost lansată asupra unui centru de antrenament. Testul a fost catalogat drept un succes, deoarece arma a reuşit să închidă toate sistemele electronice de comunicare din acest centru. Mai mult de atât, Boeing susţine că testul a fost atât de bun, încât până şi camera amplasată pe avionul care a lansat racheta şi trebuia să filmeze procesul s-a închis!
____"Această armă deschide o nouă eră. Putem lovi orice ţintă dorim cu ajutorul acestei rachete.Cunoaştem toate capabilităţile armei şi ne dorim să reuşim implementarea ei cât mai repede. Foarte multe ţări din ziua de astăzi depind de curentul electric pentru comunicaţii şi multe alte procese, aşa că arma chiar îşi are rostul", a declarat Keith Coleman, managerul în cadrul programului de testare a rachete, conform sursei citate.
____Sursa: Realitatea.net

No comments:

Post a Comment