Pages test

Wednesday, October 10, 2012

Merkel, Barroso şi Reding in România

 Să-i primim cum li se cuvine pe Merkel, Barroso şi Reding!
 '
         În fine, vin şi ei la noi, în ţara loviturii de stat. Se adună chiar în buncărul rebeliunii împotriva statului de drept, la Parlament. Popularii Europei vin la Congres, sunt oaspeţii lui Băsescu Traian, ai PDL şi UDMR.
       Se vor afla la Bucureşti, începând din 16 octombrie, timp de trei zile, şefii cei mari ai portocaliilor, în frunte cu Barroso, Merkel, Martens, Rompuy, Reding. Adică persoanele care au deturnat în mod direct, prin presiuni inacceptabile şi fără precedent rezultatul referendumului au neruşinarea să vină în oraşul care a votat tranşant suspendarea lui Băsescu. 7,5 milioane de români care au fost umiliţi de deciziile luate în afara ţării au acum prilejul să facă o primire cu adevărat sărbătorească oaspeţilor care nu sunt ai lor, ci ai preşedintelui nelegitim şi ai clicii opresive din jurul Palatului Cotroceni.
       V-aşteptăm cu nerăbdare, tovarăşi ai preşedintelui Băsescu, să vedeţi cât de iubit de români este protejatul PPE. Vă aşteptăm pregătiţi de ospăţ, cu pâine, roşii, ouă şi sare, cu vorbe dulci de întâmpinare şi strigăte de uşurare.
        Veţi avea zile care să vă reamintească mulţi ani despre hotărârea unui popor jignit şi umilit de prezenţa voastră la Bucureşti. Să vină toată România călcată în picioare să vă strângă mâinile! Succes deplin Congresului PPE şi cale bătută cu flori şi ce s-o mai găsi! Aşteptăm propunerile voastre!

No comments:

Post a Comment