Pages test

Wednesday, September 26, 2012

Oficiali americani drăcuie presa

Război între CNN şi Departamentul de Stat American
O atitudine care a şocat lumea: 
un purtator de cuvânt american a drăcuit presa.
 _____CNN şi Departamentul de Stat american au pornit un „război” după uciderea ambasadorului american în Libia: CNN a găsit jurnalul ambasadorului şi a prezentat anumite fragmente pe post, în timp ce Departamentul de Stat susţine că documentul trebuia înapoiat familiei, fără a fi citit, scrie Huffington Post.
 _____CNN se apără şi spune că publicul american are dreptul să ştie anumite informaţii din jurnalul lui Stevens, şi anume că acesta se temea de un atac al-Qaida asupra Americii. Colegii de breaslă îi apără pe jurnaliştii de la CNN. „Obligaţia lor este să prezinte publicului informaţii relevante, nu să le ascundă”, a declarat Glenn Greenwald de la Guardian, în timp ce Erik Wemple de la Washington Post susţine că „CNN nu avea doar dreptul, ci şi obligaţia de a informa publicul”. 
 _____Conflictul a degenerat, iar un purtător de cuvânt al secretarului de stat american, Hillary Clinton, i-a spus unui reporter CNN să se „ducă dracului”, notează Huffington Post.
 _____Sursa: gândul.info

3 comments:

 1. SUA direct implicata in asasinarea ambasadorului J. Christopher Stevens in Libia


  "M-am întâlnit cu aceste luptatori curajosi, ei nu sunt Al-Qaeda. Din contra: Ei sunt patrioti libieni care doresc sa elibereze natiunea lor si noi ar trebui sa-i ajutam sa o faca. " - Senator John McCain in Benghazi, Libya April 22, 2011 (http://www.mccain.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=PressOffice.PressReleases&ContentRecord_id=7e95d18f-a9eb-80ef-e599-95754897384e&Region_id=&Issue_id=1bd7f3a7-a52b-4ad0-a338-646c6a780d65).
  Partriotii libieni apropiati senatorului american John McCain au ucis acum Ambasadorul SUA, John Christopher Stevens în orasul foarte McCain, Bebnghazi (http://www.washingtonpost.com/world/news-agencies-us-ambassador-to-libya-killed-in-attack-outside-consulate/2012/09/12/665de5fc-fcc4-11e1-a31e-804fccb658f9_story.html). Un asalt asupra consulatului american din estul orasului Benghazi, epicentrul de anul trecut al violentei si distrugerii suveranitatii Libiei, dar si epicentrul unui deceniu a terorismului global, a condus la moartea ambasadorul J. Christopher Stevens, împreuna cu doi dintre consilierii lui.
  Mass-media din vest sustine ca violenta provine de la un film anti-islamic produs în SUA. În realitate, natura coordonata a atacurilor de la ambele ambasade SUA din Libia precum si ambasada sa din Cairo, Egipt, la aniversarea a 11 ani de la atacurile din 9/11 sunt cel mai probabil cu ajutorul Neo-Conservative Clarion Fund-esque (http://www.radicalislam.org/content/about-clarion-fund), film de propaganda ca un pretext fals pentru violenta îndelung planificata. Fondul Clarion produce în mod regulat anti-musulman propaganda, cum ar fi "Iranium"(http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/neo-con-infomercial-iranium.html), în special pentru a mentine o strategie de tensiune intre Islam si civilizatia occidentala folosind frica si furia pentru un permanent razboi al profitului.

  SUA a lasat Libya in mainile Al-Qaeda

  West Point - Centrul de Combatere a Terorismului (CTC) a remarcat faptul ca Benghazi si orasul vecin Darnah a servit la un rol disproportionat de mare în furnizarea de luptatori straini pentru a aduce teroarea in Afganistan si Irak (http://landdestroyer.blogspot.com/2011/09/west-point-terror-center-confirms-al.html). Soldatii invadatori au mentinut si alimentat un razboi distrugator si o dezbinare sectara care a determinat unitatii sunnit-Shi'ia de a lupta si rezistenta pe mai multe fronturi la trupele occidentale care au invadat.
  Asa numitii "patriotii libieni" apropiati senatorului John McCain fac parte din apararea Grupului libian de lupta (LIFG) militanti, teroristii direct conectati cu Al-Qaeda, dupa raportul West Point (http://tarpley.net/docs/CTCForeignFighter.19.Dec07.pdf) deasemenea listat si astazi de Departamentul de Stat American (http://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm), Marea Britanie Home Office (http://www.homeoffice.gov.uk/publications/counter-terrorism/proscribed-terror-groups/proscribed-groups?view=Binary) si de Organizatia Natiunilor Unite care-i clasifica ca organizatie terorista straina (http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQE01101E.shtml). McCain nu a acotdat numai sprijin retoric organizatiilor teroriste, dar a solicitat si sprijin material, inclusiv arme, fonduri, instruire ?i sprijin aerian incalcand direct Codul Statelor Unite USC-2339A (http://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/2339A) si 2339B (http://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/2339B).
  Aceiasi teroristi sunt acum nu numai conducatorii de facto intr-o mare parte din Libia, dar sunt si liderii echipei de teroristi ai mortii în Siria (http://landdestroyer.blogspot.com/2012/08/libyan-terrorists-are-invading-syria.html), aceasta extindere exponentiala a terori este posibila printr-un efort non-partizan intre republicani si democrati. Acestia sunt cei care conduc propaganda anti-islam cat si cei direct raspunzatori de inarmarea grupurilor extremiste sectare, inclusiv a grupurilor afiliate direct cu Al Qaeda.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cristian TeodorescuOctober 1, 2012 at 2:45 PM

   Este din ce în ce mai evident că SUA mentine o strategie de tensiune intre Islam si occident. La fel cum şi-au înscenat 11 septembrie, înscenează orice şi altor ţări.

   Delete