Pages test

Monday, September 24, 2012

Cum a cedat MRU Ungariei 1 Miliard $


Cum a cedat MRU Ungariei UN MILIARD DE DOLARI 

din Patrimoniul României!

_____Mihai Gîdea a prezentat în această seară lucruri foarte grave din trecutul lui Mihai Răzvan Ungureanu, lucruri care până acum nu au nici un fel de explicaţie. Marea majoritate dintre noi ne aducem aminte de scandalul provocat de cedarea averii lui Emanuil Gozsdu.
_____Un ardelean, ajuns la Budapesta cu o avere impresionantă de bani, construieşte în centrul capitalei Ungariei un complex, deţine o proprietate uriaşă, dă burse unor tineri ce devin mari personalităţi ale societăţii româneşti şi vrea, prin testamentul făcut cu 3 luni înainte de a muri, ca toate proprietăţile sale să fie folosite de către statul român şi în mod special de Biserica Ortodoxă Română. Complexul acestui om este evaluat la peste un miliard de dolari.

_____În momentul în care domnul Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns Ministru al Afacerilor Externe a fost însărcinat să poarte discuții cu Guvernul maghiar în vederea cedării acestei averi. Acesta a semnat un acord prin care ceda averea Gojdu în favoarea Ungariei, care a naţionalizat această avere în anul 1952. Prin acest acord pretenţiile din partea României asupra acestei averi urmau să fie închise.
Sursa: antena3.ro

No comments:

Post a Comment