Pages test

Saturday, September 29, 2012

Ce s-a decis în ultima şedinţă CSAT!


CE S-A DECIS DE FAPT ÎN ULTIMA ŞEDINŢĂ CSAT:
Un convoi cu arme de razboi a traversat România.
Cine a acceptat acest lucru, cu ce interes şi cu ce CONSECINŢE?
Destinaţia transportului militar, STRICT SECRETĂ.
 
_____O coloană de tancuri şi vehicule purtătoare de rachete au traversat România și a ajuns în portul Constanța, unde a fost îmbarcat pe nave transoceanice. Toată operaţiunea s-a desfăşurat sub o pază şi o securitate din cele mai dure, asigurate de militari înarmaţi până în dinţi. Nouă trailere gigant încărcate cu tancuri şi lansatoare de rachete au traversat România, după ce au intrat pe la Vama Borş şi după ce au parcurs în viteză o mie de kilometri.
_____Convoiul a străbătut bulevardul care trece pe lângă Farul din Constanţa, iar la doar câţiva kilometri de intrarea în port toate maşinile de tehnică militară s-au oprit. Motivul? Două autocamioane au rămas fără combustibil, iar benzinăria de la intrarea în oraş a fost imediat securizată de trupele înarmate.
_____Convoiul militar a atras privirile localnicilor şi după un sfert de oră s-a pus în mişcare şi nu s-a mai oprit decât la intrarea în port. Două zile a durat toată traversarea României. Trupele de jandarmi care au însoţit transportul militar provin din Bihor. Ei au păzit camioanele până când acestea au ajuns la vapoarele pe care urmau să fie îmbarcate. Jandarmii au fost echipaţi cu veste antiglonţ şi mitraliere.
_____Nimeni nu ştie de unde vin şi unde trebuie sa ajungă. Informaţiile despre toată această operaţiune sunt strict secrete.
_____Sursa: b1.ro

No comments:

Post a Comment