Pages test

Wednesday, August 22, 2012

ATENTAT GRAV LA SINGURANŢA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - PARTEA 1 -


CARE SUNT O PARTE DIN INTERESELE ŞI PLANURILE ASCUNSE ALE ŢĂRILOR STRĂINE ŞI CE ROL ARE PENTRU ÎNDEPLINIREA LOR TRAIAN BĂSESCU

        1. Interesul german: 
____Dupa dezastrul de la Fukusima -Japonia, Germania anunta un program pe 10 ani pentru renuntarea la centralele nucleare (Atentie mare, Verzii germani au participare in parlament si sunt utili PPE la guvernare). In ultima saptamana au aparut diverse informatii potrivit cărora Germania anunta un sprijin dat Romaniei in constructia de centrale nucleare. Daca ne gandim ca astazi cu 2 reactoare Romania exporta energie electrica rezulta clar dorinta Germaniei de a muta energia nucleara din Germania in Romania. Oare cine a negociat un astfel de plan “ideal” pentru Romania ?Atentie! La Fukusima au aparut deja mutatii genetice grave! Practic s-a pus la bataie terenul Romaniei si de ce nu sanatatea viitoarelor generatii. Ce nu e bun pentru Germania e bun pentru România.
Concluzie: Cine este oare garantul viiitorului ecologic, verde german ? Traian Basescu.

        2. Interesul american:
____Probabil in acelasi proiect era nevoie de securizarea zonei si atunci au aparut americanii cu scutul antiracheta, dar nu numai . Pentru protectia zonei era nevoie si de avioane F16 si atunci rezulta si interesul vanzarii de armament .
Practic americanii securizand zona vor controla militar centralele nucleare, dar atentie au si alt scop si anume controlul energetic al Europei dupa construirea acestor centarle. Practic in contrapartida la rusi care controleaza Europa prin gaze, americanii vor controla prin curent electric. Din nou cineva a garantat acest plan:Traian Basescu.

____3. Interesul privat
____Aici apare interventia privata la Rosia Montana de fapt grupul Soros, care cunoscand acest plan dorea sa controleze economic. Practic nu ii interesa aurul de la Rosia Montana ci minereurile de uraniu si altele din zona, uraniu necesar acestor centrale nucleare. Practic zona privata devenea furnizor principal acestui proiect. Cine s-a implicat in aprobarea si demararea proiectului Rosia Montana? Tot Traian Basescu.
____Pentru a nu se deconspira planul s-a inceput mai intai cu Rosia Montana pentru securizarea uraniului, apoi construirea bazelor de la Deveselu si apoi cumpararea de avioane si la sfarsit anuntul de construire de centrale nucleare, pe bani germani si americani. Romania fiind la marginea Europei si avand lantul Carpatic era asezarea ideala pentru aceste centrale, din punctul lor de vedere, dar pentru noi care stim ca este o zona cu grad inalt seismic nu cred ca ne da un confort deosebit. Practic Europa devine verde datorita Romaniei.
____Este clar cine stie toate aceste acorduri si cine a acceptat si cu ce pret a acceptat. Aici se vede de ce se accepta orice derapaj democratic in Romania si cine este cel sustinut si ales sa ne conduca si de ce !!! Iata care sunt adevaratele motive ascunse prin care se justifică ceea ce se intampla in ultimul an si mai ales in ultimele luni in România!

        Ce scrie agenţia Agerpres, preluată de revista Capital
____“Guvernul german intenţionează să sprijine construirea de centrale nucleare în ţări străine prin intermediul unor garanţii financiare, unul din statele vizate fiind România, relatează, joi, Deutsche Welle pe pagina sa de internet.
        Totuşi, activiştii de mediu spun că planul contravine promisiunilor Germaniei de a renunţa la orice formă de energie nucleară şi că Berlinul nu ia în considerare toate riscurile, printre care şi acela că reactoarele a căror construcţie este plănuită în România vor fi situate într-o zonă cu risc seismic.
        Dezastrul de la Fukushima care a urmat cutremului şi valului tsunami ce au lovit Japonia în martie 2011 a transmis unde de şoc în întreaga lume. În Germania, au avut loc proteste publice masive împotriva energiei nucleare, fapt ce a determinat guvernul să-şi schimbe radical politica energetică şi să promită să renunţe total la energia nucleară până în 2022″. 
____Iar toate consecinţele dezastruoase pe care statul German nu vrea să şi le asume, şi le asumă România în primul rând prin intermediul lui Traian Băsescu şi apoi prin intermediul unei părţi corupte din clasa politică actuală.


No comments:

Post a Comment