Pages test

Tuesday, April 24, 2012

Adevarata schimbare- schimbarea sistemului

Adevarata schimbare- schimbarea sistemului

SCHIMBAREA TOTALĂ A FUNCŢIONĂRII SISTEMULUI POATE FI ÎNDEPLINITĂ DOAR PRIN MODIFICAREA LEGISLAŢIEI ACTUALE.


____Esenţa acestui mesaj şi a acestei mişcări este că trebuie să schimbăm nu doar politicienii actuali, ci şi sistemul care i-a făcut posibili. Trebuiesc demontate toate lucrurile în spatele cărora s-au ascuns şi prin prisma cărora şi-au justificat mereu acţiunile. Trebuie să utilizăm toate mijloacele care le avem la îndemână pentru a genera o presiune constantă, profundă, puternică şi eficientă.___ 

____UNUL DINTRE CEL MAI BUNE LUCRURI CARE PUTEM ŞI TREBUIE SĂ ÎL FACEM ESTE SĂ SCHIMBĂM ACELE LEGI CARE NU  REPREZINTĂ VOINŢA POPORULUI ŞI CARE NU CORESPUND NECESITĂŢIILOR ACTUALE. 

____ACEST LUCRU REPREZINTĂ UNA DINTRE CELE MAI ADECVATE METODE DE REFORMARE A SISTEMULUI ACTUAL, ŞI O MODALITATE DE A MANIFESTA VOINŢA POPORULUI ŞI DE A STRÂNGE CÂT MAI MULŢI OAMENI UNIŢI ÎN JURUL UNUI PUNCT DE VEDERE COMUN.

____Conform drepturilor constituţionale, cetăţenii pot modifica legislaţia prin strângerea de semnături. Condiţiile sunt să semneze 100.000 de cetăţeni, care să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, din fiecare judeţ să se strângă minimum 5.000 de semnături.

____După strângerea numărului de semnături necesare, legea trece prin trei etape principale:

____+ dezbaterea generală
 
____ 
____+ dezbaterea şi votul pe articole
 
____
____+ votul final pe ansamblul legii

No comments:

Post a Comment